Σχετικά Με Εμάς

Update Δεκέμβριος 2015

Αλλάξαμε για άλλη μια φορά τον σχεδιασμό την ιστοσελίδας μας και ανανεώσαμε τα ήδη υπάρχοντα άρθρα, ώστε οι πληροφορίες που περιέχουν να είναι σύμφωνες με τις επιστημονικές εξελίξεις της εποχής μας, αλλά και για να προσθέσουμε πληροφορίες που είναι χρήσιμες για τον αναγνώστη.

Έχουμε προγραμματίσει μια σειρά από άρθρα τα οποία θα δημοσιεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε!

Προσπαθούμε να δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας υλικό το οποίο έχει ελεγχθεί και οι πληροφορίες που δίνονται είναι ακριβείς και επιστημονικά αποδεδειγμένες. Τα άρθρα μας αναφέρονται σε θέματα δίαιτας, διατροφής, αδυνατίσματος και καλής φυσικής κατάστασης και είναι γραμμένα έτσι ώστε να είναι κατανοητά από τον μέσο αναγνώστη, που δεν έχει ειδικές γνώσης σχετικά με τα αυτά.

Οι συμβουλές που δίνονται, είναι προσεκτικά τοποθετημένες, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να βλάψουν κάποιον και σε καμία περίπτωση δεν δημοσιεύουμε εξατομικευμένες λύσεις στο αδυνάτισμα και τη διατροφή.

Αν κάποιος έχει συγκεκριμένο πρόβλημα με την υγεία του, καλό θα ήταν να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών ή όποιον άλλων ειδικών εμπιστεύεται. Δικός μας σκοπός είναι να ενημερώνουμε γενικότερα τους αναγνώστες μας για θέματα που τους απασχολούν και ψάχνουν κάποια λύση που να έχει αποτελέσματα.

Τα προϊόντα που προτείνουμε, έχουν –το κάθε ένα χωριστά, ιστοσελίδες των κατασκευαστών τους, όπου εκεί μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πριν αγοράσετε αυτό που επιλέξατε.

Σε γενικές γραμμές, προωθούμε χάπια αδυνατίσματος, που στην ουσία είναι συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν στον έλεγχο του σωματικού βάρους μέσω λιποδιάλυσης, ελέγχου της όρεξης και της πείνας, δέσμευσης των λιπών ή των υδατανθράκων που περιέχουν οι τροφές.

Σας προτείνουμε να ψάχνετε πάντα για τις πιστοποιήσεις γνησιότητας, αποτελεσμάτων, και ασφάλειας, πριν αγοράσετε κάτι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Πολλές φορές δίνονται και εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων και καλό θα ήταν να ελέγχετε αν μπορείτε να πάρετε πίσω το ποσό που ξοδέψατε για την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα άρθρα μας ή τα προϊόντα που προωθούνται, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.