Πώς Να Αδυνατίσω Επιτέλους; Πλήρης Οδηγός Για Να Χάσετε Τα Κιλά

Eco Slim

Αναρωτιέμαι χρόνια πώς να αδυνατίσω και μάλιστα η σκέψη μου είναι πώς να χάσω γρήγορα κιλά και χωρίς ταλαιπωρία.

Δυσκολεύτηκα πολύ στην ζωή μου, αλλά η επιμονή μου με δικαίωσε. Ο καλύτερος σύμμαχος μου στο αδυνάτισμα, ήταν από την αρχή το Eco Slim.

Έχω δοκιμάσει άπειρα προϊόντα αδυνατίσματος, αλλά κανένα δεν είχε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ήταν ότι μου έκοψε την πείνα με το μαχαίρι και έκανα δίαιτα χωρίς καν να το ξέρω.

To Eco Slim με βοήθησε να χάσω βάρος με τον πιο ασφαλή και γρήγορο τρόπο. Έκαψε το λίπος στο σώμα μου, χωρίς καν να πάω στο γυμναστήριο.

  Θέλω να διαβάσετε οπωσδήποτε την προσωπική μου αξιολογηση του Eco Slim. Έχω γράψει όλη την αλήθεια για τον καλύτερο λιποδιαλύτη στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρη ότι είναι αυτό που ψάχνετε!

Ο ιδανικός συνδυασμός για την επιτυχία είναι να μπορείτε να ελέγχετε αυτά που τρώτε χωρίς να στερείστε και να καίτε λίπος χωρίς να τρέχετε στον διάδρομο όλη μέρα.

Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ταλαιπωρία χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ξέρω επίσης πώς είναι να βλέπεις το σώμα σου και να το συγκρίνεις συνεχώς με τους γύρω σου. Το έζησα για χρόνια και ομολογώ ότι δεν μου άρεσε καθόλου.

Βλέπετε, ένας από τους πιο ισχυρούς εχθρούς της αυτοπεποίθησης μας, είναι τα περιττά κιλά που έχουν κάνει κατάληψη στο σώμα πολλών από εμάς. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα μέχρι σήμερα, ήταν το πώς να χάσω κιλά!

Γνωρίζω καλά ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δοκίμασα πολλούς τρόπους για να τα καταφέρω. Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ότι επιτέλους ξέρω πώς να χάσω κιλά.

Πώς μπορώ να χάσω κιλά;

“Πώς να χάσω κιλά;” Συχνά πιάνουμε τον εαυτό μας να αναρωτιέται γι’ αυτό, σωστά; Ο καθένας από εμάς όμως μπορεί να εξαφανίσει από το σώμα του οτιδήποτε τον ενοχλεί.

Το κάψιμο του λίπους είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση πλέον στην εποχή μας. Αρκεί να σκεφτούμε τι είναι αυτό που μας κάνει να τρεφόμαστε λάθος και να το αλλάξουμε!

Προφανώς το καθημερινό άγχος είναι αυτό που μας κάνει να μην δίνουμε σημασία στο τι τρώμε και πως.

Με μερικά πολύ απλά tips που μου έχουν φανεί πολύ χρήσιμα όταν θέλω να μειώσω το βάρος μου και τα οποία θα σας δώσω παρακάτω, θα μπορέσετε χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στη ζωή σας, να αλλάξετε μια για πάντα τις διατροφικές συνήθειες σας και ταυτόχρονα να βελτιώσετε την εμφάνιση σας.

Βάλτε Τους Σωστούς Στόχους

Το να ορίσετε τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος. Θα έλεγα μάλιστα ότι πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε, θα πρέπει να γράψετε κάπου ξεκάθαρα σχετικά με το σημείο που θέλετε να φτάσετε κάποια στιγμή.

Έχω γράψει σχετικά με το Choco Slim στο Diaita.net.gr, ότι ακόμα και αν βρείτε το απόλυτο συμπλήρωμα αδυνατίσματος, αν δεν βάλετε σε μια τάξη τους στόχους σας, δεν θα καταφέρετε να φτάσετε στον προορισμό σας. Θα επιστρέφετε συνέχεια στο ίδιο σημείο.

Οι περισσότεροι προσπαθούν να εστιάσουν σε έναν μόνο στόχο: Το αδυνάτισμα. Θα έπρεπε όμως πριν φτάσουμε εκεί να δίνουμε βάρος στις διατροφικές αλλαγές και την άσκηση που χρειάζεται για να πετύχουμε τον σκοπό μας.

Γνωστοί και επιτυχημένοι σύμβουλοι στον χώρο του αδυνατίσματος, συνήθως επιλέγουν δυο με τρεις στόχους κάθε φορά για να ρίξουν το βάρος των προσπαθειών τους και σίγουρα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αρχή της προσπάθειας μου, λίγο πριν ανακαλύψω πώς να χάσω κιλά χωρίς να υποφέρω.

Πώς να αδυνατίσω - Βάζοντας στόχους

Οι χρήσιμοι και λειτουργικοί στόχοι θα πρέπει να είναι α) συγκεκριμένοι, β) ρεαλιστικοί γ) μετρήσιμοι και δ) όχι τέλειοι. Να επιτρέπουν τα λάθη. Να είναι ανθρώπινοι.

  • Το «θα περπατάω 5 χιλιόμετρα την ημέρα» είναι συγκεκριμένος στόχος και μετρήσιμος, αλλά δεν είναι ρεαλιστικός, αφού σίγουρα θα καταπονηθείτε πολύ για να φέρετε εις πέρας τέτοιο έργο.
  • Το «θα περπατάω 30 λεπτά την ημέρα» είναι κάτι πιο εφικτό, αλλά τι θα κάνετε αν έξω έχει καταιγίδα κι εσείς πρέπει να βγείτε για περπάτημα;
  • Το «θα περπατάω 30 λεπτά την ημέρα, 5 φορές την εβδομάδα» είναι συγκεκριμένο, μετρήσιμο, ρεαλιστικό και αφήνει περιθώρια να ξεφύγετε λίγο από το πρόγραμμα. Αυτός είναι ένας καλός στόχος!

Το πως τρεφόμαστε, συνήθως εξαρτάται από το πόσες ώρες βρισκόμαστε στο σπίτι, από το πόσο χρόνο μπορεί να διαθέτουμε ώστε να μαγειρέψουμε κάτι υγιεινό κλπ.

Όλα αυτά όμως σίγουρα θα έπαυαν να επηρεάζουν τη διατροφή μας, αν παρατηρούσαμε και αλλάζαμε πολύ μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας μας.

Προφανώς το καθημερινό άγχος είναι αυτό που μας κάνει να μην δίνουμε σημασία στο τι τρώμε και πως.

Πώς να χάσω γρήγορα κιλά

10 Tips Που Μου Δείχνουν Πώς Να Αδυνατίσω Εύκολα Και Γρήγορα

Έχω καταλάβει με τον καιρό, ότι οι μικρές αλλαγές μπορούν αν κάνουν και την μεγάλη διαφορά. Βλέπετε, πάντα ψάχνω λύση στα προβλήματα που χωρίς ταλαιπωρία και κούραση. Μερικές φορές τα καταφέρνω, απλά και μόνο επειδή αφιερώνω πολύ χρόνο στο ψάξιμο.

#1 – Εφοδιάστε το ψυγείο σας με γιαούρτι σε χαμηλά λιπαρά. Μειώστε 500 θερμίδες την ημέρα και φάτε γιαούρτι τρεις φορές την ημέρα για 12 εβδομάδες. Θα σας βοηθήσει να χάσετε περισσότερο βάρος και σωματικό λίπος.

#2 – Προτιμήστε να μην τρώτε με μεγάλη παρέα. Η αλήθεια είναι ότι όταν τρώμε με άλλους ανθρώπους, έχουμε την τάση να τρώμε περισσότερο. Και αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί καθόμαστε περισσότερη ώρα στο τραπέζι. Όταν τρώτε μαζί με άλλους, να ρίχνετε που και που μια ματιά στην ώρα και να αφήνετε το πιάτο σας όταν χορτάσετε.

#3 – Παραλείψτε να δείτε τηλεόραση για μια ώρα και αντί αυτού πηγαίνετε μια μικρή βόλτα με τα πόδια. Αν δεν θέλετε να βγείτε έξω, είναι ευκαιρία να τελειώσετε με τις δουλειές του σπιτιού που σας έχουν μείνει.

#4 – Κάντε μια βόλτα επίσης πριν από το δείπνο. Όχι μόνο θα κάψετε θερμίδες, αλλά θα μειωθεί και η όρεξη σας. Με αυτόν τον τρόπο, η σκέψη ”πώς μπορώ να χάσω κιλά” θα εξαφανιστεί από το μυαλό σας για πάντα.

#5 – Πάρτε τις περισσότερες θερμίδες πριν από το μεσημέρι. Μελέτες λένε πως όσο περισσότερο τρώμε το πρωί, τόσο λιγότερο θέλουμε να φάμε το βράδυ. Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία να κάψετε περισσότερες… πρωινές θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

#6 – Βάλτε στο δείπνο σας ίσες μερίδες λαχανικών και σιτηρών. Ένα φλιτζάνι μαγειρεμένο ρύζι ή ζυμαρικά έχει περίπου 200 θερμίδες. Ένα φλιτζάνι μαγειρεμένα λαχανικά όμως, έχει μόλις 50 θερμίδες. Αυτό θα σας βοηθήσει να μην φορτώνετε τον οργανισμό σας με τις θερμίδες των σιτηρών και τα υψηλά σε φυτικές ίνες λαχανικά θα ικανοποιήσουν την πείνα σας.

#7 – Κάθε δύο ώρες, σηκωθείτε και περπατήστε γύρω απ’ το γραφείο ή το σπίτι σας για 5 λεπτά. Είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν αναρωτιέμαι αν υπάρχει τόπος τελικά για  εύκολο αδυνάτισμα. Ένα ζωηρό περπάτημα πέντε λεπτών κάθε 2 ώρες, κρατά το σώμα μου ενεργό και το νιώθω!

#8 – Βάλτε στη διατροφή σας καυτερές σάλτσες. Οι πικάντικες αυτές γεύσεις, δημιουργούν πεπτικές… πυρκαγιές, προκαλώντας έτσι το σώμα σας να καίει περισσότερες θερμίδες.

#9 – Βάλτε στη ζωή σας το αποβουτυρωμένο γάλα. Είναι πλούσιο σε ασβέστιο και σε θρεπτικά συστατικά, μα πολύ χαμηλό σε θερμίδες. Για τον καφέ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άπαχο γάλα σε σκόνη.

#10 – Χρησιμοποιήστε λαχανικά για να δημιουργήσετε βαριά γεύματα. Παραδείγματος χάριν, φτιάξτε μια σαλάτα ζυμαρικών γεμάτη λαχανικά, όπως μπρόκολο, καρότα, ντομάτες, την οποία μπορείτε να φάτε και δυο φορές την ίδια ημέρα. Το ίδιο ισχύει και για τα τηγανιτά σας. Προσθέστε λαχανικά για να κάνετε μια ομελέτα πιο αφράτη.

Έχει συχνά προταθεί από πολλούς ειδικούς του αδυνατίσματος, υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα που θέλουν να χάσουν τα ανεπιθύμητα κιλά να πίνουν περισσότερο νερό. Όπως συμβαίνει συχνά, τα αποδεικτικά στοιχεία πίσω από αυτή τη σύσταση ήταν μάλλον ανεπαρκή.

Πώς Να Χάσω Γρήγορα Κιλά; – Μήπως η Απάντηση Δεν Είναι Τόσο Δύσκολη;

Ευτυχώς, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Obesity ισχυρίζεται ότι η πρόταση αυτή μπορεί και να είναι αρκετά βάσιμη. Στη συγκεκριμένη μελέτη, οι ερευνητές χώρισαν τυχαία υπέρβαρους ή παχύσαρκους άνδρες και γυναίκες σε δύο ομάδες.

Πώς να χάσω κιλά τώρα

Η πρώτη ομάδα υποβλήθηκε σε μια υποθερμιδική δίαιτα – που σημαίνει ότι έτρωγαν λιγότερες θερμίδες από την ενέργεια που δαπανούσαν. Η άλλη ομάδα ακολούθησε επίσης σε μια υποθερμιδική δίαιτα, αλλά αύξησαν την ποσότητα νερού που έπιναν.

Και οι δύο ομάδες τήρησαν αυτά τα διατροφικά πλάνα για πάνω από 12 εβδομάδες.

  • Η υποθερμιδική δίαιτα αποτελούνταν από 1.200 θερμίδες για τις γυναίκες και 1.500 θερμίδες για τους άνδρες.

Τα άτομα στην ομάδα που ήταν σε δίαιτα και είχαν αυξήσει την κατανάλωση νερού τους, έπρεπε να πίνουν 500 ml νερό (δυο ποτήρια) 30 λεπτά πριν από κάθε ένα από τα τρία μεγάλα καθημερινά τους γεύματα.

Τα Αποτελέσματα Της Έρευνας

Και οι δύο ομάδες έχασαν ένα σημαντικό ποσό βάρους (5-8kg), αφότου τέθηκαν σε δίαιτα. Η ομάδα που κατανάλωνε περισσότερο νερό πριν από τα γεύματα, έχασε 2 επιπλέον κιλά σε σύγκριση με την ομάδα που έκανε μόνο δίαιτα.

Αυτό μπορεί να συνέβη επειδή εκείνοι που έπιναν περισσότερο νερό έτρωγαν λιγότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Δοκιμές έδειξαν ότι έτρωγαν περίπου 40 λιγότερες θερμίδες ανά γεύμα.

Τα ευρήματα συμφωνούν με προηγούμενες μελέτες που δείχνουν ότι οι άνθρωποι που πίνουν περισσότερο νερό, τρώνε κατά μέσο όρο 200 θερμίδες λιγότερες από ότι εκείνοι που δεν πίνουν πριν από τα γεύματα τους.

Αυτή η μελέτη παρέχει επαρκή στοιχεία για να ενθαρρύνει όλους εκείνους που προσπαθούν να χάσουν βάρος, να αυξήσουν την ημερήσια πρόσληψη νερού τους για να ενισχύσει τις προσπάθειές τους.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να καταναλώνουμε περίπου 2 φλιτζάνια νερό, περίπου μισή ώρα πριν από τα περισσότερα γεύματα.

Φροντίστε Να Τρώτε Το Νερό, Όχι Μόνο Να Το Πίνετε!

πώς να χάσω κιλά, αρκεί η διατροφή;

Οι λάτρεις της υγείας υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα πρέπει να τρώμε περισσότερες τροφές πλούσιες σε νερό και να πίνουμε λιγότερο σε υγρή μορφή.

Η πόση νερού μπορεί να το κάνει να περάσει κατ ‘ευθείαν μέσω του συστήματός μας, αποβάλλοντας τις βιταμίνες και τα ανόργανα στοιχεία – ενώ η κατανάλωσή του μέσα από τα τρόφιμα του επιτρέπει να μπει στα κύτταρα μας.

Η σωστή ενυδάτωση στηρίζεται στο νερό που κρατάμε στο σώμα μας, όχι το νερό που πίνουμε και φεύγει κατευθείαν.

Το νερό στα τρόφιμα περιβάλλεται από άλλα μόρια που το βοηθούν το πάει στα κύτταρά μας πιο εύκολα και να διασφαλίσει ότι θα παραμείνει στο σύστημά μας για αρκετό καιρό ώστε να χρησιμοποιηθεί όταν χρειαστεί.

Πώς Θα Χάσω Κιλά Χωρίς Να Ταλαιπωρηθώ;

Ελπίζω οι μικρές αυτές συμβουλές μου και οι σκέψεις μου σχετικά με όλον αυτό τον καιρό που αναζητώ το πώς να χάσω κιλά με έναν σχετικά εύκολο τρόπο, να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα το αδυνάτισμα ή την δίαιτα και τη διατροφή γενικότερα.

Σας έδειξα, πώς μπορώ να χάσω κιλά χωρίς να υποφέρω, ή να στερούμαι καθημερινές μικρές απολαύσεις.

Θα ήθελα πολύ να αφήσετε ένα μήνυμα και να μου δείξετε τον δικό σας τρόπο να χάνετε κιλά. Θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνουμε διάλογο και να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες στους επόμενους αναγνώστες της σελίδας.

Πώς θα χάσω κιλά

Στη σημερινή εποχή, όπου όλοι ενδιαφέρονται για την καλή εμφάνιση, γίνεται όλο και πιο απαραίτητο να κρατάμε τον εαυτό μας σε φόρμα.

Κάθε φορά που ανησυχώ για το βάρος μου σκέφτομαι συνεχώς πώς θα χάσω κιλά και είναι γνωστό ότι για πολλούς ανθρώπους, η παχυσαρκία αποτελεί σοβαρή αιτία ανησυχίας κι έτσι επηρεάζεται η ψυχική τους υγεία.

Μια καλή εικόνα, μας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να καμαρώνουμε για το σώμα μας, αλλά και να ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση μας.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους όποιους ο καθένας μπορεί να είναι υπέρβαρος. Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι ο ρυθμός του μεταβολισμού μας, έχει σημαντικό αντίκτυπο στο πρόγραμμα απώλειας βάρους που ο καθένας επιλέγει.

Άνθρωποι με χαμηλό ρυθμό μεταβολισμού, δυσκολεύονται στην απώλεια βάρους, όπως κι εγώ όταν θέλω να χάσω κιλά, εξαιτίας του ότι το λίπος-λόγω του χαμηλού ρυθμού μεταβολισμού-αποθηκεύεται στο σώμα μας.

Υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι υποφέρουν από το πρόβλημα της ορμονικής διαταραχής. Ένας όμως από τους κυριότερους λόγους παχυσαρκίας, είναι οι ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες και η ανεπαρκής άσκηση.

Δείτε μερικές εύκολες και γρήγορες συμβουλές που με βοηθούν όταν θέλω να χάσω κιλά:

#1 – Κάντε το νερό το αγαπημένο σας ποτό. Είναι απαραίτητο να πίνουμε το λιγότερο 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Αποφύγετε τη λήψη ανθρακούχων ποτών ή αναψυκτικών και επιπλέον αντικαταστήστε τα με νερό.

Τα υγρά βοηθούν στη μείωση βάρους, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

#2 – Μην φορτώνετε τον εαυτό σας δίνοντας του το φαγητό σε ένα μόνο γεύμα, αντιθέτως να τρώτε 5 με 6 μικρότερα γεύματα η σνακ κατά τη διάρκεια της μέρας.

Τρώγοντας μικρά γεύματα, βοηθάτε το σώμα σας να εκκρίνει λιγότερη ινσουλίνη, με αποτέλεσμα να διατηρείται σταθερό το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα και να μειώνεται η πείνα.

#3 – Κάντε συνήθεια σας το περπάτημα. Όταν θέλω να χάσω κιλά, προτιμώ να περπατήσω ως το κοντινότερο κατάστημα, αντί να οδηγήσω. Το περπάτημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ανθρώπους που κάνουν καθιστική δουλειά.

Περπατήστε για τουλάχιστον 45 λεπτά κάθε μέρα και επιταχύνετε την καύση των περιττών θερμίδων.

Γυμνάζονται με βάρη.

#4 – Κρατήστε τα μικρά πιάτα για το σερβίρισμα του φαγητού. Μια έρευνα δείχνει πως όσο λιγότερο φαγητό τίθεται μπροστά μας, τόσο λιγότερο τρώμε!

Λοιπόν, μικρύνετε το μέγεθος των πιάτων και των φλιτζανιών σας και πείτε αντίο στις έξτρα θερμίδες.

#5 – Τρώτε περισσότερα λαχανικά στα γεύματα σας, όπως κολοκυθάκια, ντομάτες και αγγούρια, που ως πλούσια σε περιεκτικότητα νερού τρόφιμα, μειώνουν τη συνολική πρόσληψη θερμίδων.

Μερικές ακόμη πλούσιες σε περιεκτικότητα νερού τροφές, είναι οι σούπες και οι σαλάτες, οι οποίες είναι πολύ καλές πηγές διατροφικών στοιχείων.

#6 – Αποφύγετε τα λευκά τρόφιμα. Δεδομένου του ότι περιέχουν μεγάλες ποσότητες υδατανθράκων, οδηγούν στην αύξηση του βάρους. Αντικαταστήστε την λευκή ζάχαρη, το άσπρο ρύζι, το άσπρο αλεύρι με ανεπεξέργαστη ζάχαρη, ολικής αλέσεως ψωμί και καφέ ρύζι.

Ακόμα και στα γλυκά μου αρέσει να χρησιμοποιώ μαύρη ζάχαρη όταν θέλω να χάσω κιλά.

#7 – Αλλάξτε την τακτική σας στον καφέ, διότι ο καφές στα καταστήματα έχει επιπλέον θερμίδες, λόγω του ότι περιλαμβάνει πλήρες γάλα, σαντιγί, ζάχαρη, σιρόπια και ζαχαρούχα.

Ένα συνηθισμένο φλιτζάνι καφέ, έχοντας παρασκευαστεί με άπαχο γάλα και καλής ποιότητας καφέ, έχει υπέροχη γεύση και επιπλέον λιγότερες θερμίδες.

#8 – Προτιμήστε την κατανάλωση δημητριακών για πρωινό, για πέντε ημέρες την εβδομάδα. Ακολουθώντας αυτή τη σειρά, θα λαμβάνετε περισσότερες φυτικές ίνες και ασβέστιο και λιγότερο λίπος από εκείνους που τρώνε για πρωινό άλλα τρόφιμα.

Σήμερα σας έδωσα μερικές συμβουλές που ακολουθώ σχεδόν πάντα όταν θέλω να χάσω κιλά και τα αποτελέσματα μου μέχρι σήμερα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Το χάσιμο κιλών δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Γιατί είναι όμως άπιαστο όνειρο για τόσο πολύ κόσμο, που πασχίζει να χάσει μερικά εκατοστά από τη μέση ή τους γοφούς.

Συνεχίστε να διαβάζετε και θα σας δείξω πώς σκέφτομαι όταν θέλω να αδυνατίσω και περιμένω να έχω ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Θέλω Να Αδυνατίσω - 3 Συμβουλές

Σήμερα όλα γύρω μας έχουν να κάνουν με την ταχύτητα. Δεν χρειάζεται πια να περιμένουμε τον φούρνο να ζεστάνει το φαγητό μας, αφού το ίδιο θα κάνουν τα μικροκύματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Οι ειδήσεις μεταφέρονται με εικόνα, μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου σε χιλιάδες αποδέκτες, σε τρομερά μεγάλες αποστάσεις.

Δεν μου κάνει έκπληξη το ότι οι πωλήσεις στα συμπληρώματα διατροφής, σημειώνουν μεγάλη άνοδο, αφού προσπαθούμε συνεχώς να βρούμε τρόπους να επισπεύσουμε τα αποτελέσματα μας.

Όταν Θέλω Να Αδυνατίσω, Θέλω Να Το Πετύχω Όσο Πιο Γρήγορα Γίνεται

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να χάσει κανείς τα περιττά κιλά που τον βασανίζουν; Γιατί τόσοι άνθρωποι αποτυγχάνουν συνεχώς, στην προσπάθεια τους να βελτιώσουν την εικόνα του σώματος τους; Τι μπορούμε να κάνουμε ώστε επιτέλους να δούμε αποτελέσματα;

Υπάρχει ένα μυστικό εδώ και 2.000 χρόνια.

Μαθεύτηκε στο κοινό από τον πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη, ο οποίος είπε το εξής: Αν μπορούσαμε να δώσουμε σε κάθε μεμονωμένο άτομο την ιδανική ποσότητα τροφής και άσκησης, ούτε περισσότερο και ούτε λιγότερο, θα μπορούσαμε να βρούμε την ασφαλέστερη οδό προς την υγεία.

Το δικό μου πρόβλημα στις προσπάθειες μου, είναι ότι παρασύρομαι και χρησιμοποιώ εξισώσεις και υπολογισμούς που θα μου δώσουν τον απόλυτο αριθμό θερμίδων που πρέπει να πάρω, ή θα μου αποκλείσουν ολόκληρες ομάδες τροφών στην προσπάθεια μου να κάψω το περιττό λίπος.

Θα σας δώσω 3 συμβουλές που έχω πάντα ως βάση της προσπάθειας μου.

1. Κινηθείτε περισσότερο, τρώτε περισσότερο

Μισό λεπτό. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να κινούμαστε-ασκούμαστε περισσότερο, ώστε να αδυνατίσουμε. Να τρώμε όμως περισσότερο; Δεν θα έπρεπε να πούμε λιγότερο;

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να αυξήσετε το φαγητό που τρώτε, αλλά με έξυπνο τρόπο. Πρέπει να τρώτε πιο θρεπτικές τροφές. Έτσι θα μπορείτε να παίρνετε λιγότερες θερμίδες με τον καιρό. Η σκέψη είναι απλή.

Μειώνετε τις θερμίδες, αλλά στην ουσία έχετε φάει περισσότερο σε ποιοτικές τροφές.

2. Ζήτησε στους μύες σου να αντισταθούν.

Όσο μειώνετε τις θερμίδες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσετε μυική μάζα. Πρέπει να αντισταθείτε. Θεωρώ πάντα καλή ιδέα όταν θέλω να αδυνατίσω, να κάνω προπόνηση με αντιστάσεις.

Αν γυμνάζεστε με βάρη, χτίζετε ένα εργοστάσιο που για τη λειτουργία του χρειάζεται να κάψει λίπος. Έτσι αυξάνετε τον μεταβολισμό σας, αλλά και βελτιώνετε την εικόνα του σώματος σας.

Μη φοβηθείτε να αυξήσετε μερικές φορές τα κιλά που σηκώνετε. Θα δείτε τη διαφορά μετά από καιρό.

Θέλω να αδυνατίσω

3. Χρησιμοποιείστε τα σωστά συμπληρώματα.

Όταν κάνω μια προσπάθεια να μειώσω το βάρος μου, προσπαθώ πάντα να βοηθάω την δίαιτα μου με τα σωστά συμπληρώματα που θα μου δώσουν αυτή την ώθηση που θα κάνει τη διαφορά.

Κάποιο συμπλήρωμα που θα μου εγγυάται ότι ο κόπος μου δεν θα πάει χαμένος και θα πετύχω το αποτέλεσμα μου σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Όλα έχουν να κάνουν με την ταχύτητα, όπως ανέφερα στην αρχή. Θέλω να δω αποτελέσματα τώρα! Προφανώς οι περισσότεροι με καταλαβαίνουν και σκέφτονται το ίδιο.