Συμβουλές για το Χτίσιμο Μυών με Επιτυχία με τον Σωστό Τρόπο

Είναι λίγο δύσκολο να πετύχετε χτίσιμο μυών, αν δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πώς να ξεκινήσετε το χτίσιμο των μυών σας. Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, ακολουθήστε το παρακάτω άρθρο και βάλτε τον εαυτό σας στο δρόμο για το χτίσιμο των μυών σήμερα!

Η απόκτηση ενός συνεργάτη για προπόνηση μπορεί να βελτιώσει δραστικά τα αποτελέσματα σας.

Ο συνεργάτης σας μπορεί να είναι μια πολύτιμη πηγή κινήτρου για την προσκόλληση στην προπόνησή σας, και την πίεση να μεγιστοποιήσετε τις προσπάθειές σας. Έχοντας ένα αξιόπιστο συνεργάτη στην προπόνηση μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μείνετε ασφαλής, γιατί θα έχετε πάντα κάποιον να σας προσέχει.

Θα είστε σε θέση να χτίσετε γρηγορότερα αν κάνετε διαλείμματα μεταξύ των προπονήσεων και διαφορετικές προπονήσεις αν το κάνετε κάθε μέρα. Ο λόγος για αυτό είναι ότι οι μύες θεραπεύονται και αναπτύσσονται, ενώ ξεκουράζεστε, και όχι όταν ασκείστε. Δημιουργήστε μια ρουτίνα προπόνησης που εναλλάσσεται μεταξύ προπόνησης και ημερών ξεκούρασης.

Τα γονίδια αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για το χτίσιμο μυϊκής μάζας.

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να αλλάξετε για τα γονίδιά σας που διαμορφώνουν το σώμα σας, αλλά μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας τονώνοντας τους μύες. Μερικοί από μας απλά δεν έχουν τα σώματα που θα έχουν μεγάλους μύες, γι αυτό αποδεχθείτε το και προσπαθείτε να τονώσετε τους μύες σας.

Κρατήστε τις “τρεις μεγάλες” ασκήσεις στο μυαλό σας όταν φτιάχνετε το πρόγραμμά σας.

Αυτό το τρίο των ασκήσεων περιλαμβάνει dead lifts, πρέσες πάγκου και καθίσματα. Αυτές οι ασκήσεις θα διατηρήσουν το σώμα σας, θα χτίσουν δύναμη, και θα αυξήσουν την μυϊκή μάζα. Κάντε αυτές τις ασκήσεις μέρος της εβδομαδιαίας ρουτίνας σας.

Όπως είδατε, είναι δυνατόν να χτίσετε μύες και δεν είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία, αν είστε αφοσιωμένοι και ακολουθήσετε τις συμβουλές που διαβάσατε. Εάν χρησιμοποιήσετε ότι έχετε μάθει και εργαστείτε σκληρά για το χτίσιμο των μυών, θα παρατηρήσετε τους μύες σας να μεγαλώνουν σε χρόνο μηδέν!

  • 3
    Shares